torstai 10. toukokuuta 2012

Pistinpäs pystyyn blogin!

Pitkään mietin, että haluaisin laittaa blogin pystyyn. Ja nyt viimein sen tein. Tarkoituksena on tehdä kaniaiheisia postauksia. Korven pitkäkorvat-blogissa tullaan siis esittelemään kanimme, kanilamme ja todennäköisesti myös jotain mainintaa tulee muista eläimistämme! Blogin nimi tulee niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin perheeni sukunimestä! Yleensä kaikkiin olen kirjoittanut "Aatun ja Kristan .." niin nyt päätin tämän laittaa vaan sukunimemme mukaan.


Tarinamme menee kutakuinkin näin:
Ensin kasvatimme kaneja hyvillä mielin, kunnes vastoinkäymisiä tuli enemmänkin. Luulimme päässeemme vastoinkäymisistä, mutta tulikin paljon suuremmat vastoinkäymiset eteen ja tällä hetkellä vain yksi kaneistamme on elossa. Siitäkään ei tiedä kuinka kauan enää elää, sillä tämä vastoinkäymisemme tulee senkin todennäköisesti "korjaamaan pois".. Tästä vastoinkäymisestä emme itsekään tiedä kovin paljoa enempää, eikä kukaan muukaan ole osannut sanoa mikä se edes voisi olla, joten toivo on jo heitetty aikaa sitten. Tästä aiheesta en mielelläni enää puhu sillä se ei tunnu kivalta, joten toivon ettei kukaan tähän ota kantaa sen kummemmin, eikä kukaan ajattele meitä huonoina kaninomistajina, sillä yritimme kaikkemme, mutta se ei riittänyt.


Nyt kuitenkin päiviäni on piristänyt tieto täysin uudesta alusta kanien kanssa! Ja tämän asian kanssa toivo on hyvin hyvin korkealla, eikä sitä toivon mukaan tarvitse heittää pois! Tästä tulen julkaisemaan postauksia enemmänkin. Kunnes tulevaan kanilaamme saadaan lattiaan pinnoite, alkaa sen laitto valmiiksi tulevia asukkeja varten.



Kuvassa siis tulevat pupujen tilat. Kuva on jo vanha ja seinä ja katto ovat täysin valmiit, mutta kuten kuvasta näkee elukkalaan tulee yksi erillinen huone, joka tulee käyttöön kaneille. Siellä tuleva ranskanluppaherramme saa temmeltää vapaana kunhan todetaan se vessalaatikolla käyväksi poitsuksi. Sille tulee käyttöön Ferplastin 160cm häkki. Muut kanit pääsevät asustelemaan Ferplastin 120 ja 140cm häkeissä. Tuon yhden huoneen lisäksi tulee myös yksi pienempi huone, joka on tarkoitettu lähinnä firman tavaroille, mutta ken tietää jos vaikka siihenkin saataisiin vielä pupu asustamaan! ;)

Olemme yrittäjiä ja yrityksemme sivut löytyvät täältä! Myymme lemmikkieläintarvikkeita niin edulliseen hintaan kuin pystymme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti