keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Meille onpi tulossa jotain ihanaa ja pientä!

Kuten otsikosta voi jo päätellä, meille on tulossa uusi asukas! Ihanaakin ihanampi pieni kääpiöjäniksen alku Tarmo tulee meille, kunhan pääsee ensiksi luovutusikään asti :D Niin mahdottoman suloinen tapaus <3

Voiko ihminen olla yhtään enempää innoissaan kun löytää etsimänsä, eikä ole edes pitkänmatkan päässä, kuten kaikki muut.. Tekisi jo mieli laittaa häkki valmiiksi odottelemaan poitsua, mutta ehkä en sitä tee kuitenkaan.

Aijai, miten nättejä meidän kanit ovatkaan kiitos karvanvaihdon.. Onneksi kuitenkin pahin on jo takana päin, mutta kyllä on niin rähjäisen näköisiä kavereita pupula täynnä!

Tässä kovasti odottelen jotakin näyttelyä, joka olisi hyvässä paikassa hyvään aikaan, kun meinaa olla vähän turhan kaukana kaikki ja huonoihin aikoihin muutenkin.. Kutkuttaa kovasti laittaa itse näyttely pystyyn, mutta siihen kyllä tarvitsee vähän enemmän aikaa, jotta voi edes selvittää mitä tuhansia juttuja pitää ottaa huomioon! Alkuun voisikin järjestää jonkun pienemmän tapahtuman ja ehkä sitten taas kokemuksen rikkaampana voisi miettiä isompaakin tapahtumaa! Suunnitelmana olisi myös näyttely-/tapahtumapaikalle järjestää firmamme myyntikoju. Toisaalta taas kun ajatellaan, niin mistähän mahtaisi löytyä täältä Toholammilta paikka missä järjestää edes pienempi tapahtuma.. No joo, onhan tuossa tuo urheiluhalli, mutta tiedä sitten saako sinne edes eläimiä viedä..

Postissa tuli tänään odottamani tatuointipihdit, tiedä sitten miten niitäkin uskaltaa muka käyttää :D Noo, eiköhän sekin luonnistu, kun harjoittelee ensiksi jollakin ihan muulla kuin pupun korvalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti