sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kuulumisia

Pitkästä aikaa ehtii koneella tehdä muutakin kuin töitä! Enpäs sitten ehtinytkään tehdä postauksia pupulan laitosta.. Kuvia saan uusista tiloistakin laitettua vasta kun saadaan netti tänne uuteen taloon.

Kaneilla on kaikilla ferplastin hienot uudet häkit ja suurinosa jo hyllyillä. Vielä pitäisi muutama hylly laittaa seinään ja saisi viimeisenkin hyllylle laitettavat häkit paikalleen ja pääsisi nuori ranskanluppa herramme Milo hyppelemään huoneeseen vapaana. Milolla on ferplastin 160cm häkki ja sinne saakin kuiviketta melko runsaasti, kun pohja on paljon korkeampi kuin muissa ferplastin kaninhäkeissä! Ja poika se sitten todella tykkää tuosta kaivelusta :3

Yksi kääpiöscheck naaras astutettu 23.6.12 ja poikasia odotellaan syntyväksi viikoille 29-30.  Vanhemmat ovat Saksasta tuotuja. Emä väriltään ruskea (Viola) ja isä musta (Vertti). Odotellaan syntyväksi mustaa ja mahdollisesti ruskeaa mikäli Vertti sitä kantaa. Kyselyitä poikasista otetaan vastaan. Kotiin jää ainakin yksi naaras, mikäli sellainen tulee.

Myynnissä olisi yksi kääpiöscheck uros kutsumanimeltään Purtti! Purtti on väriltään kokomusta. Luonteeltaan poika on utelias, mutta hieman arka. Purtille minulla ei ole antaa papereita mukaan, mutta papereita voi pyytää Purtin kasvattajalta! Purtti on syntynyt 13.4.2012 eli on kohta 3kk vanha ja valmis lähtemään uuteen kotiinsa heti. Mikäli sinulla olisi tarjota Purtille hyvä koti, ota yhteyttä sähköpostiin krisse911@gmail.com ja kerro millaiseen kotiin Purtti pääsisi! Purtin mukaan saa pussukan tuttua ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti