lauantai 21. heinäkuuta 2012

Pupula + puput esittelyssä!

Nyt kun viimein saatiin kunnon netti, päätin esitellä hieman katrastamme!

----

Ensimmäiseksi esittäytyy kääpiöscheck naaras Viola, jolle odotellaan muksuja syntyväksi viikosta 29 alkaen. ----  Seuraavaksi esittäytyykin sitten lähes tulkoon kokonainen kääpiöscheck perhe, Viivi, Pertti ja Purtti. Viivi-emä on kuviollinen ja sen pojat ovat kokomustia. Näistä kahdesta siis toinen kokomusta poika etsii kotiaan!
 

----

Kääpiöscheck herra Pentti. Pentti on tällä hetkellä serkullani kesän ajan majoituksessa. Heillä ei ole mahdollisuutta ottaa pupua talveksi, joten Pentti tulee talveksi kotiin. Todennäköisesti lähtee myös seuraavana kesänä serkulleni mikäli vain vielä henki pihisee eikä ongelmia tule. Viime kesänä heillä oli kesän ajan leijonanharjas herra Martti ja olisi se mennyt nytkin, jos vielä hengissä olisi.

 ----


Kääpiöscheck naaras Taotaon Unbreakable "Viiva". Viiva on Liinan tytär, joka esitellään alempana.

----


Kääpiöscheck herra Vertti.

----


Kääpiöscheck neiti LU-11 Viby's Liina.

----


Ranskanluppa herra Viisas, tutummin Milo.

----

Häkissään kääpiöscheck herra Vertti. Häkki tullaan vielä laittamaan hyllylle, kunhan saadaan hyllyt valmiiksi!

Kuvassa ylimmässä 140cm häkissä majailee Viivi, Pertti ja Purtti. Heidän vieressään 120cm häkissä Taotaon Unbreakable "Viiva". Keskimmäisessa 140cm häkissä asustaa Viola ja hänen vieressään 120cm häkissä LU-11 Viby's Liina. Alimmassa 160cm häkissä majailee Milo ja hän saa omakseen koko lattian kunhan saamme hyllyt kuntoon ja loputkin häkit hyllyihin!

Kuvista puuttuu vielä yksi 120cm häkki jossa asustaa kääpiöluppa herra Satun Juvelius "Junspa". Jokaiselle kanille tulee vielä pesämökit, kunhan isäni ehtii niitä tehdä.

Junspasta meillä ei ole vielä kuvia.

1 kommentti:

  1. Hei!
    Onko Feriplast 160 häkki mielestäsi liian pieni täysikasvuiselle ranskanlupalle? Pohdin sen ostamista..

    VastaaPoista