keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Muksuille nimet

Viimein keksin H-poikueen muksuille nimet! Kotiin jäävä tyllerö onpi Harmless Hailey ja jo uuteen kotiinsa päässyt neiti on Hilarious Hannah.

Tänään suunnitelmana olisi laittaa astutukseen uudelleen meidän kääpiöscheck neiti Viivi. Jospa Vertti osaisi tällä kertaa hommansa, niin voipi olla, että kun muksut on luovutusikäsiä, ei ole välttämättä enää Vertti-boylla balleja >:) Ainakaan näillä näkymin Verttiä en muille naaraille tarvitse, mutta pitää nyt vielä suunnitella oikein kunnolla ennenkuin tekee mitään peruuttamatonta!

Jonkin aikaa sitten kuoli musta kääpiöscheck poitsu Pertti.. Todennäköisesti madot sen veivät ja Junspan aiemmin myöskin.. Kaikki kanit madotettiin ja ainakin omaan silmään kaikkien vointi on parantunut huomattavasti! Osa alkoi hieman laihtua ennen matokuuria ja nyt tuntuu siltä, että massaa on taas alkanut kertymään :) Kun olisi tämänkin tajunnut ennen kuin Junspa kuoli, olisi meillä nyt 2 enkeliä vähemmän..

Pentti on tulossa meille kesäkodistaan todennäköisesti viikonloppuna takaisin! Ehdottomasti noista kääpiöscheckeistä se on mukavin luonteeltaan, toiseksi mukavin on Viola! Häkki pitäisi herraa varten laittaa kuntoon ja varmuuden vuoksi todennäköisesti desinfioidaankin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti