sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tarmo

Haettiin ehkäpä maailman ihanin pikku pulleroinen Lempäälästä Gimmojen gisasta! Kyllä täytyy sanoa, että tämä tyttö on ihan myyty tuolle kjänis poitsulle :3 En kyllä aivan odottanut noin kilttiä ja rohkeaa pientä palleroista! Ja sitä rohkeutta ei kyllä tosiaan Tarmosta puutu, isommatkaan paukkeet toistaiseksi ainakaan eivät ole saaneet sitä hätääntymään.
Odotin hieman tulisempaa kaveria, enkä tuollaista sylivauvaa <3 Eikä kyllä yhtään haittaa!
Todella utelias pieni kanin alku, harvemmat meidän kaneista on yhtään noin kiinnostuneita ympäristöstään. Joka paikka tutkitaan ja meno on kova.
Murkkuikää odotellessa :D

Kuvia en vielä Tarmosta saa laitettua, kun en jaksa alkaa säätämään tämän läppärin kanssa. Mutta muutama ihan kiva kuvakin jo poitsusta saatu, meinaa vaan olla tämmöiselle surkealle kuvaajalle hiukan hankalaa ottaa tuommoisesta vauhtipallosta kuvia :D Huono valaistuskaan ei pahemmin asiaa auta, kun tosissaan yrittää ottaa kuvia manuaalilla.. Muutaman kyllä räpsäsin automaatillakin, mutta ehkä siellä edes yksi onnistunut otos manuaalillakin.. Toivottavasti..

Näyttelyssä olikin kiva käväistä pitkästä aikaa katsomassa kaneja, olisi kovasti tehnyt mieli napata monen monta myytävää pupua mukaankin, mutta onneksi sain itseni hillittyä.. Jospa sitä kuitenkin suunnittelisi vielä hieman mitä haluaa, vaikkakin nousi armoton kuume tiettyjä rotuja kohtaan.... Mutta sen tiedän, ettei tämän vuoden puolelle kyllä enempää kaneja viitsisi varailla! Vaikkakin niin kovin tekisi mieli.. Näyttelykuumekin otti ja iski, harmittaa kun niitä nyt ei varsinkaan tämän vuoden puolella enää oikein pysty kiertelemään! Mutta jos sitä ensivuonna aloittaisi ihan tosissaan senkin touhun taas, on se vaan niin mukavaa.

1 kommentti: